Nikolina Dahl
Nikolina Dahl
Nikolina Dahl
Nikolina Dahl
Nikolina Dahl

Nikolina Dahl

Typiska Konversationer

Under tio veckor (11.11.13 – 17.01.14) fick jag möjlighet att fördjupa mig i ett ämne som jag finner fascinerande under kursen Eget Grafiskt Projekt, nämligen: typografi. Jag tog beslutet att under tio veckor att fördjupa mig i att förstå grunden i typografi och jag började mitt äventyr med typsnitt. Jag ville lära känna dem, bli deras bästa vän, titta på dem, göra research om dem och använda dem.

I den här boken har jag fått möjlighet att lära känna fem typsnitt, Garamond, Didot, Rockwell, Univers och Verdana utefter mina egna perspektiv. Jag har fått gå till djupet med dem, jag har skrattat med dem, jag har skrattat åt dem och jag har förälskat mig i deras olika karaktärsdrag. Det hela resulterade i en boken Typiska Konversationer.

Tillhörande boken finns posters, där information om typsnittet så som personen som designat det, vilket år det tillverkades samt typsnittets klassificering.

nikolinadahl.se / hello@nikolinadahl.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/3/9/designplusreklam.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405